Wednesday, 10 April 2013

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Salam semua.. Hari ni Huraiyah rasa nak join GA lagi.. Tadi masa jengjalan melawat Kawan2, ternampak GA ni Kat Blog Cik Mai.. Ops!! korang semua jangan marah ek.. (asyik duk join contest je Huraiyah ni, bila nak update blog kan..) ok insyallah bila ada cerita best akan Huraiyah kongsikan dengan anda semua.. Kali ni izinkan Cik Huraiyah join contest ni dulu.. Tapi Kalau anda semua nak join boleh juga..
Klik aje banner kat bawah ni.. mana tahu kot-kot ada rezki.. Insyallah.. join kite memeriahkan GA ni..


terlebih dahulu Huraiyah ucapkan terima kasih pada maszmasnainizamuhamad sebab adakan GA ni & juga kepada penaja hadiah houseofdiza.blogspot.com