Wednesday, 10 April 2013

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Salam semua.. Hari ni Huraiyah rasa nak join GA lagi.. Tadi masa jengjalan melawat Kawan2, ternampak GA ni Kat Blog Cik Mai.. Ops!! korang semua jangan marah ek.. (asyik duk join contest je Huraiyah ni, bila nak update blog kan..) ok insyallah bila ada cerita best akan Huraiyah kongsikan dengan anda semua.. Kali ni izinkan Cik Huraiyah join contest ni dulu.. Tapi Kalau anda semua nak join boleh juga..
Klik aje banner kat bawah ni.. mana tahu kot-kot ada rezki.. Insyallah.. join kite memeriahkan GA ni..


terlebih dahulu Huraiyah ucapkan terima kasih pada maszmasnainizamuhamad sebab adakan GA ni & juga kepada penaja hadiah houseofdiza.blogspot.com



Saturday, 9 March 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Jom kita join contest oleh Salju Creatives ni.. hadiah yang ditawarkan sangat menarik dan unik.. kalau nak tahu boleh klik banner di bawah ni... 





Design yang berjaya menarik hati Huraiyah ialah design no. 2. 
Untuk saiznya, Huraiyah nak saiz yang besar sikit dari badan Huraiyah ni (kalau menanglah) iaitu saiz M.

Saya suka Salju Creative kerana design-design yang di buat cantik, creatif, menawan dan ada maksud juga nilai yang tersendiri, sesuai dengan citarasa seseorang pelanggan. Salju Creative bukan sahaja menawarkan design t-shirt, malahan ada juga kad kahwin, business card, photography & banner. Jadi jika inginkan sesuatu yang menarik, bolehlah tempah dengan Salju Creative ni. Berbalik pada contest ni, Huraiyah tertarik pada hadiah T-shirtnya kerana ini kali pertama (bagi Huraiyah) hadiahnya adalah t-shirt dengan nama blog kita sendiri. sangatlah unik dan menarik. rasanya semua orangpun mahu memiliki hadiah ini.

oklah rasanya itu sahaja celoteh huraiyah kali ni. Harap-harap Huraiyah boleh memiliki sehelai t-shirt ini. Terima kasih kepada Salju Creative kerana menganjurkan contest ini.

My First Giveaway By dhia-manja

Assalamualaikum...

tadi sambil jengjalan tgk bloger2.. Huraiyah terlihat segmen GA ni oleh dhia-manja. jadi kalau anda semua nak join boleh lah klik banner ni..

Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

Assalamualaikum.....

Salam semua.. hari ni huraiyah nak join segmen yang di anjurkan oleh aku penghibur. ini 1st segmen yang Huraiyah join. Huraiyah rasa tertarik bila tengok gambar bannernya, jadi nak juga cuba join. manalah tahu kot2 terpilih nanti. apapun terima kasih kepada acik sebab adakan segmen ni.so, kalau anda pun nak join sila klik banner dibawah.


klik banner diatas untuk join!