Monday, 16 April 2012

Salam Perkenalan

Assalamualaikum semua blogger..

Tak sangka sungguh Huraiyah akan menyertai blogger juga... selama ni asyik tengok orang punya blog. ada juga niat nak buat, tapi vitamin 'M' banyak sangat dalam diri ni...hehe... last2 baru hari ni la Raiya nak buat blog. baru terbuka hati kot hehe... kepada u allz sume blogger2, Raiya harap blog tak seberapa Raiya ni dapat di kongsi bersama-sama. Ni 1st time Raiya buat blog, so mybe ada la kan yang Raiya tersalah tekan & buat blog ni cacat sikit, jadi Raiya nak minta maaf awal2 la coz blog ni nampak tak cantik sikit... nanti slow2 Raiya ubah ek.. bak kata amir raja lawak, I'm sorry. ok lah ni aje tuk kali ni nti Raiya update lagi.. Bye..C u later

No comments:

Post a Comment

boleh comment disini...