Tuesday, 17 April 2012

Huh!! susahlah...

Ternyata nak buat blog ni susah lah. Yelah Huraiyah kan blogger baru. banyak nak kena blaja. Tapikan, camne korang sume blh buat blog yang cantik2 ek? jeles plak. Huraiyah je yang baru nak blaja buat blog ni. x pa slow2 kan. lama2 nti bleh la tu(cewah). Huraiyah ni sedang cuba blaja tuk percayakan diri sendiri (sebenarnya. cuba yakinkan diri ini blh buat apa yang Raiyah rasa nak buat) tapi perkara yang dibenarkan jelah. Bukan apa baru tersedar dari mimpi yang panjang. bila dah berlaku baru nak buat & ubah kan. biasalah manusia tidak sempurna. tapi Huraiyah akan cuba perbaiki. oklah sampai sini saja. tata titi tutu...

2 comments:

  1. tak pe..belajar slow2...
    memang perlukan masa yg panjang untuk create blog yg superb..

    Nani pun baru je belajar wat blog..baru je 3bulan..huhu sebab tu blog nani simple dan biasa2 je......
    Tak pe la...kita belajar sikit2...kita mula dari bawah..wuhuuu ^^"!

    ReplyDelete
  2. http://www.blogger.com/profile/17789130981337986636 betul tu.. thank sebab sudi follow kite balik..

    ReplyDelete

boleh comment disini...