Monday, 16 April 2012

Pelangi Kasih


Cantik tak kek ni? Huraiya minat buat kek, tapi...........................

tak pandai nak menghias...kiranya Huraiya ni kurang kreatif lah kan.. kek ni agak rumit nak buatnya. Raiya sendiri pun minta bantuan orang lain jga tuk buat & hiaskan kek ni. (kantoikan)  :-) . kiranya Raiya x buat sendiri la ni. rasanya sedap, tapi cuma kurang sedap mata memandang (x cantik). hehe... maaf ye. nama kek ni pelangi kasih. Tau x knapa digelar pelangi? Sebab kek ni ada 3 lapis. Lapisan pertama perasa pandan, lapisan kedua perasa cappucino dan lapisan ketiga perasa strawberry. sedap tau. walaupun pada Huraiya cara nak buat dia rumit sikit tapi sedap & hasilnya memuaskan. berbaloi rasanya. Kek ni kami kongsi dengan family kami semua...ramai yang kata sedap. (masuk bakul bocor,angkat sendiri kan) Bila dah potong, cantik gabungan warnanya.. Pink, coklat & hijau. Siyess cedap!!! boleh la cuba... 

Thank You kepada orang yang menulis resipi kek Pelangi Kasih ni..:-D

No comments:

Post a Comment

boleh comment disini...